5.14.2017

[AGRUPA] Vista Alegre equip revelació de la Xampminyons

Durant el cap de setmana 13 i 14 de maig, els caps de Vista Alegre hem participat a la Xampminyons, el torneig de futbol de MEG (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya).

El dissabte es va fer la lligueta entre la Demarcació de Girona, per decidir quins 2 equips jugarien a la lligueta de Catalunya (del diumenge al matí). Els partits eren de futbol 5 i es van fer a l'esplanada de Fontajau amb la música ambient de Rise-Up Reagge Girona. Dels partits de la tarda, vam aconseguir guanyar contra l'AEIG Joan Pons (Girona) i empatar contra AEIG Sant Nicolau (Malgrat de Mar). Aquests resultats ens van permetre quedar primers del nostre. Aleshores, els primers i els segons dels dos grups van jugar per decidir qui serien els representants de la Demarcació. Com a primers de grup vam jugar contra l'AEIG Montpalau (Pineda de Mar) on vam guanyar. Per acabar, vam jugar contra l'AEIG Puig d'Afrou  (La Cellera) per decidir qui era el primer de Girona i vam perdre. Tot i així, com a guanyadors del nostre grup vam ser escollits un dels dos representants de la Demarcació (a part de Sant Narcís que eren els guanyadors de l'any passat i passaven automàticament).

Foto de l'equip del dissabte amb tot el grup d'animadors que hi va haver

El diumenge els partits de la lligueta s'han fet al Coma-Cros i, en aquest cas, es tractava de futbol 7. En aquesta ocasió hem jugat contra l'AEIG Joan Maragall (Barcelona), l'AEIG Puig d'Afrou i l'AEIG Sant Narcís (Girona) i els hem perdut tots. La final ha estat entre l'AEIG Puig d'Afrou i l'AEIG Joan Maragall i han guanyat els de La Cellera.
Foto de tots els participants de la Xampminyons 2017
Estem molt contents de la nostra primera participació i podem dir molt orgullosos que hem quedat 7ens de Catalunya i 2ns de Girona!! L'any que ve ho esperem repetir!